22 maj 2017
19:00

Unbyns IF

Referat: BAIK 3 - Unbyns IF

Andra omgången spelas i Bergnäset mot BAIK3. Återigen åker vi till match med mycket sjukdom och skador i truppen. Vi mönstrar Marcus i mål, Jimmy, Blurk, Christian och Martin A i backlinjen. Bernsten, Kris, Per och Tomas på mitten med Adde och Bulan framåt.

Direkt i matchens inledning får vi en hörna som Martin lägger fint på Blurks panna och vips är det 0-1 till oss. Hafsigt spel från båda lagen följer där vi gör tekniska fel och dom löper offisde. Vi får en hörna till och denna gång når Martins hörna Christian som kan knoppa in 0-2. Trots detta kan vi inte spela, utan vi upträder krampaktigt, stressat och med mycket fel. BAIK ser det och börjar pressa hårdare. Trots detta har dom inte många farliga chanser, utan vi är närmare 3-0, bla Tomas har ett friläge som hamnar i burgaveln.
Dom får en straff som Marcus limmar nere vid stolpen - mycket viktigt!, men tyvärr får dom reducera ändå efter lite kalabalik i straffområdet där vi inte får bort kulan.

I andra tänker vi att solen ssom vi haft rakt i ansiktet nu skall hjälpa oss lite, men icket...samma krampaktiga spel. Dock har Bulan ett friläge som keepern kan rädda . Dom skapar inte mycket, och minuterna rinner iväg. Kanske skall vi klara av att hålla 3 poäng trots mycket dåligt spel. i 80:e fäller vi en av deras i straffområdet, och Marcus är på straffen men kan inte hålla den. Nu gäller det att hålla emot, vilket vi inte klarar utan i 88:e minuten gör dom 3-2.

En tung förlust, trots att vi inte var värda mycket pga krampaktigt spel. Marcus bra i målet och tar en straff och sånär en till samt flera bra räddningar. Tomas mycket bra och tätar sin kant bra. Bernsten likaså. Vann flera dueller och hade bra passningskvalité. Bulan löpvillig där framme. Blurk bra i sin comeback tillsammans med Christian och håller rent i mitten. I övrigt rätt mörksvart....